Uradni prevoznik na jubilejnem 10. Grossmannovem festivalu bo  podjetje Avto Rajh, ki zastopa blagovne znamke Ford in Citroen. Njihove salone najdete v Ljutomeru in v Murski Soboti. Da bodo naši gostje varno prispeli v deželo Hudega Mačka in se vrnili domov, bodo torej poskrbela nova vozila Ford in Citroen iz salona Avto Rajh.


Podjetje Avto Rajh d.o.o. temelji na bogati tradiciji kleparsko-ličarskih in servisnih storitev, začetki katere segajo v šestdeseta leta prejšnjega stoletja. Danes sodijo med vodilna podjetja na slovenskem avtomobilskem trgu, tako po obsegu poslovanja kot predvsem po visokih kakovostnih standardih, ki jih dosegajo z vidika tehnologij in človeških virov. Pri tem pa so ostali zvesti vrednotam družinskega podjetja.
Uspešno so uresničili strateško usmeritev, da razširijo svojo dejavnost na celotno področje Pomurja. Tako ponujajo celostni nabor storitev v Ljutomeru in Murski Soboti, v dveh najsodobneje opremljenih prodajno servisnih centrih. Visoko usposobljenost strokovnih sodelavcev in predvsem številne izkušnje z zastopanjem znamke Ford od leta 1994 naprej, v zadnjem obdobju pa tudi z zastopanjem znamke Citroen, zagotavljajo vrhunsko kakovost storitev njihovim strankam, ki so v podjetju Avto Rajh vedno na prvem mestu, kar je njihova zaveza tudi za delovanje v prihodnje.

 

http://www.avtorajh.si