Grossmanov festival fantasti?nega filma in vina je uvrš?en na seznam „5 Coolest Horror/Sci-Fi Film Festivals in the World“ po izboru bralcev ameriške revije MovieMaker Magazine, najbolj brane revije o neodvisnem filmu na svetu.

MovieMaker Magazine vsako leto objavi seznam najboljših filmskih festivalov na svetu („Top 25 Coolest Film Festivals in the World“). Letos so prvi? uvedli tudi glasovanje za pet najboljših festivalov v 10 posebnih kategorijah. V kategoriji najboljših 5 festivalov grozljivk in znanstvene fantastike na svetu („5 Coolest Horror/Sci-Fi Film Festivals in the World“) so bralci med zmagovalce izglasovali tudi Grossmannov festival, ki mu družbo delajo Fantastic Fest (Austin, ZDA), Mile High Horror Film Festival (Denver, ZDA), Sacramento Horror Film Festival (Sacramento, ZDA) in Shriekfest (Los Angeles, ZDA).

Ve? informacij na spodnji povezavi:

http://www.moviemaker.com/festivals/the-coolest-film-festivals-in-the-world-2013-documentary-and-horrorsci-fi-festival-winners/

Celoten seznam zmagovalcev v vseh kategorijah bo objavljen v novi številki MovieMaker Magazina, ki izide te dni.

Zahvaljujemo se MovieMaker magazinu in vsem, ki so s svojim glasom pripomogli k uvrstitvi na ta prestižni seznam ter ?estitamo ostalim uvrš?enim festivalom!

Jubilejna deseta izdaja Grossmannovega festivala fantasti?nega filma in vina bo potekala od 14. do 19. julija 2014 v Ljutomeru.