Turistična kmetija Hlebec v vinskem tekmovalnem programu sodeluje z vinom Renski rizling LeBlanc des Templiers 2012.

Renski rizling 2012 je pridelan v Jeruzalemu iz ročno trganega grozdja iz nizko obremenjenih trt. Je vino z razpoznavno sortno cvetico in bogatim okusom po divji zreli  beli breskvi. Prijetno nas preseneti njegova nežnost ter usklajenost kisline in ostanka sladkorja. Navdušil nas bo z izjemno svežino in bogatim pookusom v ustih. Strežemo k prekajenemu mesu, prleški tunki in svinjski pečenki.

Kog pri Ormožu je dom družine Hlebec. Na svoji turistični kmetiji vam ponujajo nepozaben izlet v kulinarične užitke, prepletene z vrhunskimi vini, ki jih podarjajo njihove skrbno negovane trte. Tradicija pridelave in donegovanja vina se tu prenaša iz roda v rod. Izkušnje, ljubezen do zemlje in žlahtne vinske trte ustvarijo vino, ki ogreje srce in začini življenje.  
"Ko so Križarji in z njimi tudi Templarji, elita med vitezi Križarjev, potovali proti sveti deželi Jeruzalemu, so se v kampu za počitek ustavili tudi v naših krajih. Zaradi čudovitih krajev, dobrih ljudi, predvsem pa dobrega vina, so bili enotnega mnenja, da ni potrebno potovati v sveto deželo, saj je sveta dežela tu."

http://www.hlebec-kog.net