Turistična kmetija Hlebec v vinskem tekmovalnem programu sodeluje s penečim vinom REVOLUTION.

REVOLUTION

Revolucije se rodijo iz navdiha svobode. Vedno jih spremljajo velika praznovanja, mehurčki pa izražajo veselje in navdušenje. Peneče vino Revolution je za TK Hlebec prav to: hvalnica življenju. Vina, ki jih pridelujejo pri Hlebčevih imajo svoje zgodbe in imena: Šipon – Le blanc de Bonapart, Renski rizling – Le blanc de Templiers, Rumeni Muškat – Iluminati, Polsladki rose – Amore in zadnji po vrsti – Revolution.

Kog pri Ormožu je dom družine Hlebec. Na svoji turistični kmetiji vam ponujajo nepozaben izlet v kulinarične užitke, prepletene z vrhunskimi vini, ki jih podarjajo njihove skrbno negovane trte. Tradicija pridelave in donegovanja vina se tu prenaša iz roda v rod. Izkušnje, ljubezen do zemlje in žlahtne vinske trte ustvarijo vino, ki ogreje srce in začini življenje.  
"Ko so Križarji in z njimi tudi Templarji, elita med vitezi Križarjev, potovali proti sveti deželi Jeruzalemu, so se v kampu za počitek ustavili tudi v naših krajih. Zaradi čudovitih krajev, dobrih ljudi, predvsem pa dobrega vina, so bili enotnega mnenja, da ni potrebno potovati v sveto deželo, saj je sveta dežela tu."

http://www.turisticnekmetije.si/hlebec