Letos vabljeni na Zombi mimovoz in delavnico

ZOMBIE DRIVE BY 1157 x 818

POSODOBITEV: Zaradi trenutne situacije s covidom-19 je ta dogodek spremljevalnega programa odpovedan!!!

V sodelovanju s Citroën klubom Slovenije predstavljamo posebno izdajo Zombi povorke - Zombi mimovoz (Zombie Drive-by), ki bo letos zaradi protikoronskih ukrepov potekal namesto tradicionalnega Zombie Walka. S posebej za to priložnost preurejenimi vozili bodo člani Citroën kluba popeljali zombije najprej po mestu, nato pa še preko vinorodnih gričev do Ormoža.

Zombi mimovoz bo potekal v soboto, 18.7. z ljutomerskega Glavnega trga, kjer se bodo tudi pobirale prijave in izvajalo maskiranje, ki pa bo letos zaradi omejitev potekalo malce drugače – več informacij kmalu!

Še pred tem ste vabljeni v likovno ustvarjalno delavnico Pimp My Zombie Car, na kateri se bodo tekom festivala iz najrazličnejših materialov izdelovale maske, kostumi in dodatki, s katerimi bomo na sklepni dan festivala okrasili vozila, ki bodo sodelovala v mimovozu. Delavnico prirejamo v sodelovanju z Mladinskim centrom Ormož.

Delavnica bo potekala v Ormožu (10. - 12.7) in Ljutomeru (15. - 18.7) pod mentorstvom likovne pedagoginje Petje Kolenko in je primerna za udeležence starejše od 15 let.

Več informacij o delavnici na naslednji povezavi.

Za dezinfekcijo skrbi

Pokrovitelji

Partnerji