ODPOVEDANO!! - Delavnica Pimp My Zombie Car

DELAVNICA PMZC 1157 x 818

Zaradi trenutne situacije s covidom-19 je ta delavnica odpovedana!!!

Vse zainteresirane kreativce, rokodelce in iznajdljivce pozivamo, da se udeležijo likovno ustvarjalne delavnice PIMP MY ZOMBIE CAR, ki jo prirejamo v sodelovanju z Mladinskim centrom Ormož (MCO). Na delavnici bomo tekom festivala iz najrazličnejših materialov izdelovali maske, kostume in dodatke, s katerimi bomo na sklepni dan festivala okrasili starodobne avtomobile, ki bodo del letošnje izjemne oblike zombi povorke na kolesih – Zombi mimovoz oz. Zombie Drive-by. Avtomobilsko zombi povorko organiziramo v sodelovanju z Citroën klubom Slovenije.

Z delavnico pričnemo v Ormožu v MCO (10. - 12.7) in nadaljujemo v Ljutomeru (15. - 18.7), vabljeni, da se nam pridružite po svojih zmožnostih. Delavnica bo potekala pod mentorstvom likovne pedagoginje Petje Kolenko in je primerna za udeležence starejše od 15. let. Za material in pripomočke bo poskrbljeno, veselimo pa se vaših kreativnih idej in predlogov!

Število mest na delavnici je omejeno, zato se je na delavnico potrebno predhodno prijaviti na e-mail naslovu petja.kolenko@grossmann.si (zadeva: prijava na delavnico).

Za dezinfekcijo skrbi

Pokrovitelji

Partnerji