Sobota, 15.7. ob 20.30h GLAVNI TRG

Slavnostno zaključno prireditev 13. Grossmannovega festivala fantastičnega filma in vina, ki bo v soboto, 15. julija na Glavnem trgu, bo vodil Tin Vodopivec s sovoditeljico Urško Majdič .

Tin Vodopivec je mednarodno uspešen komik in scenarist. Pred kratkim se je vrnil s turneje po Skandinaviji, kjer se je uvrstil med finaliste tekmovanja The Funniest Person in the World. V desetih letih komedije je zbral že 1500 nastopov v 15 državah, zasledili pa smo ga lahko tudi kot voditelja oddaje Planet Standup in v oddajah Comedy Central Extra, StendAp in Na žaru z Ladom Bizovičarjem. Kot prvi komik iz področja bivše Juge je nastopil v londonskem Comedy Storu, za njim so odmevne samostojne predstave v Cankarjevem domu - 360 stopinj, Replika in Desert. Njegov stil primerjajo s Seinfeldom (Aleksič, Mladina), trenutno pa nastopa v gledališčih po Sloveniji v komediji Staro za novo skupaj z Borisom Kobalom. V juniju je navdušil z nastopom v Makedonskem narodnem gledališču in razprodal svoj šov v Beogradu. Je producent in idejni oče največjega festivala stand-up komedije Panč, v Slovenijo pa je uspel pripeljati tudi največje zvezde standupa kot so Jim Jefferies, Eddie Izzard in Jimmy Carr.
 
Za jesen pripravlja nove projekte mednarodnih razsežnosti in ravno piše svež scenarij za filmska platna.
 
www.tinvodopivec.com



Urška Majdič je glasbenica, voditeljica, aktivistka za odgovorne projekte, poznana iz dela v skupinah Billysi, z Rokom Golobom in projektom Jazz pop Magic. Nedavno je v Cankarjevem domu zablestela s svojstveno glasbeno zgodbo DUŠA in prvim 'neskončnim' albumom na svetu z naslovom Duša.

www.urskamajdic.si