Delavnica barvanja figuric, razstava figur in maket, igra Dungeons & Dragons

14. 06. 2024, 12:00, Kino na prostem Glavni Trg

15. 06. 2024, 12:00, Kino na prostem Glavni Trg

Barvanje figuric

Fantazijska skupnost Amulet D20 bo letos za vas pripravila delavnice barvanja figur in igre vlog Dungeons & Dragons. Udeležba je brezplačna.
Figure za barvanje bodo kipci Bakusa, rimskega boga vina in plodnosti, ki ga boste lahko pobarvali in odnesli domov za spomin.

Vzporedno se bodo izvajale igre Dungeons & Dragons, na katere se bo možno prijaviti na lokaciji stojnice fantazijske skupnosti Amulet D20. Dungeons & Dragons je kultna namizna igra vlog, kjer igralci stopijo v vlogo izmišljenih fantazijskih likov. Preko njih se soočajo z akcijskimi bitkami, moralnim dilemam in vsesplošno epskim dogodivščinam. Vse to usmerja vodja igre, ki zastopa svet po katerem se igralci premikajo.

Poleg barvanja in igranja vlog boste lahko videli 3D tiskalnik v akciji in se pobližje spoznali z razstavo maket in figur, ki so jih udeleženci Amulet D20 dogodkov ustvarili skozi leta. Če vam bo kaj vzbudilo zanimanje v zvezi s fantazijskimi hobiji, bo pa tam na voljo ekipa entuziastov, ki bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.